Onze diensten

Activiteit

AAC is gespecialiseerd in het behandelen van het dagdagelijks inkomend telefoonverkeer van bedrijven en vrije beroepen. AAC verzekert binnen Europa een zeer gepersonaliseerde telefoonservice voor meer dan 600 klanten. Een team van professionele, meertalige telefonisten beantwoordt de telefoon in uw naam, neemt nota, geeft informatie door of maakt indien gewenst afspraken. Dispatchingprocedures, op basis van door u op maat gemaakte scripts, worden strikt opgevolgd.

Flexibiliteit

Het opmaken van uw script is essentieel. AAC schenkt hieraan dan ook mateloos aandacht. Belangrijk hierbij is dat u het script dag en nacht kan wijzigen al naargelang uw specifieke behoeften, tijdelijk of definitief.

Kwaliteitsgarantie

Het registreren van alle telefoongesprekken via de AVAYA Contact Recorder dwingt perfectie af bij onze medewerkers. Hierdoor wordt de samenwerking met onze klanten zeer transparant. Onze referentielijst levert bovendien het bewijs van een kwalitatief hoogstaande service.

Bedrijfsbezoek

Vooraleer u een permanentiedienst inschakelt, raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze kantoren. AAC nodigt u graag uit, zodat u kennis kan maken met ons team en onze infrastructuur.